ProdejAUTO

Přihlášení Googlem

Přihlášení Facebookem

Přihlášení

Registrace


DOMŮ

INZERCE / BAZAR

PRÁVNÍ PORADNA


Inzeráty uživatele

ProdejAUTO
ProdejAUTO DOMŮ INZERCE / BAZAR PRÁVNÍ PORADNA

Autobazar INVESTER CAR hodnocení a recenze


Autobazar
INVESTER CAR (zpět na profil)
Město
Praha 111
Ulice
Hornoměcholupská 497a
O firmě
Po - Pá: 9:00 - 18:00 , So-Ne: možné po tel. dohodě
Mobil: +420722222814
Prodej vozidel
Stáří společnosti
Neuvedeno
Hodnocení autobazaru
2,2 z 5.0

Přidat / upravit hodnocení autobazaru

Doporučení: recenze s textem působí důvěryhodněji než pouhé udělení hvězdiček. Popište Vaši zkušenost alespoň jednou větou.

Přidáváte hodnocení jako neregistrovaný uživatel. Hodnocení lze upravit jen po omezenou dobu.



06.09.2019 14:30

Neregistrovaný

IP adresa:
185.17.212.X

Prosím všechny. Napiště Vaše zkušenosti. Do telefonu nabízí v podstatě vše. Od Vaší ceny, že je pro vozidlo již nelezen nový majitel atd. Napiště vaše zkušenosti s vaším uskutečněným prodejem.

05.08.2019 11:18

Neregistrovaný

IP adresa:
37.48.48.X

Já špatnou zkušenost nemám. Na prodeji mého auta jsme se zatím nedomluvily a to z mojí strany a pán byl chápavý , dal mi šanci se jim v budoucnu ozvat když budu chtít. Sám mi řekl že nebude slibovat prodej vozu do týdne když to tak nechodí .
Osobně nemám co vytknout .

04.12.2018 12:56

Neregistrovaný

IP adresa:
212.24.138.X

Auto jsem na jejich oslovení dovezl, po nejake době když jsem zjistoval jak to vypada, tak o auto ma někdo zajem do tydne doveze peníze,po tydnu ze do konce tydne prijede s mechanikem,pak ze od mechanika je vse v poradku,pro auto si do tydne prijedou a po tydnu ze chtěl dotycny velkou slevu.Auto jsem si vyzvedl a byt na zacatku mi rikaly ze s autem nikdo nejezdi,jen když někdo ma o auto zajem,dle jejich informaci byly dva zajemci a při vyzvednuti MELO AUTO NAJETO O 300KM VIC A UPLNE BEZ NAFTY!!!!Byl jsem rad ze jsem dojen na pumpu. Takze za me NEDOPORUCUJU a když tak si nadrz vyjezdete nebo vycucnete samy

23.11.2018 09:32

Neregistrovaný

IP adresa:
46.135.4.X

Na jejich oslovení,jsem dovezl auto k prodeji,že mají kupce. Auto jsem dovezl na nových zimních pneu i discích a v kufru letní hliníková. Po třech měsících stálého zlevňování,jsem si pro auto zajel a zimáky k nedohledání,ale že je určitej najdou a vrátí. Po mnoha měsících telefonování,jsem dnes dostal o palec menší kola,orezlé atd. Jediné pozitivní,že aspoň byla snaha situaci vyřešit. Už nikdy víc!

08.09.2018 15:15

Neregistrovaný

IP adresa:
37.188.183.X

Otrava